.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت
نرم افزاری قدرتمند برای گوشی همراه شما که امکانات خاصی را در اختیارتان قرار می دهد.
DeepSpy نرم افزار قدرتمند برای گوشی های سیمبین است که دارای امکانات بسیار زیادی از قبیل ضبط تمامی تماس ها و ارسال مخفیانه آنها به ایمیل شما ، ضبط صدای اتاق بصورت مخفیانه بر اساس زمانبندی، جمع آوری تمام پیامک های دریافتی و ارسال شده، قابلیت تنظیم کیفیت صدای ضبط شده، ایجاد رمز عبور برای وارد شده به برنامه و غیره است.
نرم افزار هیچ ایکونی ندارد و برای باز کردن برنامه باید پیامی را در محیط مسیج با متن پسورد شخصی خودتان ایجاد کرده و سپس در Draft ذخیره کنید .



 
سیستم عامل: سیمبیان S60v3 , S60v5 , S^3 , Anna , Belle
پسوند: .sis
 



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 104885
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : سعید
ت : جمعه 4 مرداد 1392
.
Maverick Pro نرم افزاری کم حجم و قدرتمند برای مسیریابی به صورت آفلاین و آنلاین است.
اگر به دنبال یک نرم افزار مسیریاب حرفه ای آفلاین هستید، این نرم افزار  Maverick Pro می تواند خواسته های شما را برطرف سازد. بیشتر نرم افزار های موجود برای مسیریابی دارای حجم هایی بالا هستند ولی این نرم افزار با حجم کم خود توانسته است رضایت کاربران را جلب کند. برای مسیر یابی آفلابن، فقط کافیست برای یکبار نقشه ها را دانلود کنید.لازم به ذکر است که این نرم افزار، حاوی یک قطب نما نیز است.
 
 
 
 
 
 
 
قابل اجرا در اندروید 1.6 و بالاتر
حجم نرم افزار: 1.6 مگابایت



:: موضوعات مرتبط: نرم افزار اندروید , ,
:: بازدید از این مطلب : 108167
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سعید
ت : جمعه 4 مرداد 1392
.
کاربران اندرویدی می توانند با استفاده از این نرم افزار مجموعه ای از ترفندهای اندرویدی را بر روی گوشی خود داشته باشند.


ترفند هایی چون :

همگام سازی
عمر باتری
بهبود بخشیدن رم
برداشتن ویجت
و ....


برای دانلود اینجا کلیک کنید.
 



:: موضوعات مرتبط: نرم افزار اندروید , ,
:: برچسب‌ها: دانلود , نرم افزار , اندروید ,
:: بازدید از این مطلب : 58856
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سعید
ت : چهار شنبه 2 مرداد 1392
.
کاربران ویندوز 8.1 می توانند به صورت آفلاین به محتویات اسکای درایو دسترسی پیدا کنند.
اسکای درایو یک سرویس میزبانی فایل است که به کاربران امکان آپلود کردن و همگام سازی فایل ها را تا هفت گیگابایت در یک فضای ابری می دهد و از طریق مرورگر وب و یا سایر دستگاه های محلی می توان به فایل ها دسترسی داشت.
 
 
البته دسترسی لحظه ای به اطلاعات موجود در اسکای درایو به علت لزوم دسترسی به اینترنت گاهی دشوار می شود که این مشکل در سیستم عامل ویندوز 8.1 برطرف شده است.بر اساس گزارش مایکروسافت کاربران ویندوز 8.1  قادر خواهند بود تا به شکل آفلاین از محتویات حساب اسکای درایو خود استفاده کنند.
 
نسخه پیش نمایش ویندوز 8.1 هم اکنون قابل استفاده است و نسخه رسمی آن در ماه آگوست منتشر خواهد شد.



:: موضوعات مرتبط: دانستنی هاو فناوری , ,
:: برچسب‌ها: اسکای , درایو , ویدوز ,
:: بازدید از این مطلب : 16836
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : سعید
ت : چهار شنبه 2 مرداد 1392
.

 از آنجا که زبان واقعی قابل فهم برای کامپیوتر زبان پالس های مغناطیسی یا صفر و یک ( باینری ) است . تمام زبان های برنامه نویسی لهجه های واسطی برای گفت و گو با دستگاه محسوب می شوند . اولین واسط بالاتر از باینری زبان اسمبلی است که از عبارت های کوتاه قراردادی تشکیل شده است و هر کدام معادل یک دستور باینری ( صفر ویکی ) هستند. هر چند به حافظه سپردن این عبارات کوتاه از دستورات صفر و یکی راحت تر بود ، اما همچنان قابلیت استفاده عمومی را نداشت . به همین دلیل زبان های سطح پایین اولیه همچون زبانی C  نوشته شد که با ثبات ترین و محبوب ترین زبان برنامه نویسی از چهل سال پیش تا کنون است .
با این مقدمه متوجه می شویم که لهجه های گفت و گو با کامپیوتر ( زبان های برنامه نویسی ) را بر اساس نزدیکی شان به زبان اصلی دستگاه یعنی زبان باینری تقسیم بندی نسبی می کنند . هر چه زبان به زبان دستگاه نزدیک تر باشد زبان سطح پایین تری است و هر چقدر از زبان دستگاه فاصله بگیرد و به زبان انسانی نزدیک تر شود زبان سطح بالاتری خواهد بود .
قبل از انتخاب زبان برنامه نویسی که می خواهید بیاموزید ، باید هدف تان از برنامه نویسی را مشخص کنید . در ادامه درباره ابزارها و زبان هایی که برای هر کدام از اهداف باید بدانید توضیحاتی ارائه شده است .

برنامه نویسی طراحی و مدیریت محتوای وب :

•    زبان های نشانه گذاری :

زبان های نشانه گذاری در واقع زبان برنامه نویسی نیستند ، توسط آنها تابعی تعریف نمی شود ، محاسبه ای انجام نمی گید و رفتاری نسبت به رویدادها و ورودی و خروجی ها ندارد .
این زبان ها تنها نشانه هایی برای تعریف اولیه اشیا و چیزها هستند . برای مثال HTML  و خانواده آن ، زبانی برای برچسب گذاری و تعریف اشیای موجود در صفحه وب است .
CSS زبانی در کنار HTML  استکه نمایش گرافیکی اشیای تعریف شده توسط HTML  را برای کامپیوتر کاربر توصیف می کند و XML زبانی نشانه گذاری برای مرتب و طبقه بندی کردن اطلاعت است . معمولی ترین استفاده XML این روزها ارائه خام آخرین مطالب پایگاه است که RSS  نامیده می شود .

•    جاوا اسکریپت

پیش از این در کنار جاوا اسکریپت ، وی بی اسکریپ ، وی بی اسکریپ ، اکتیو اسکریپ و جاوا نیز فعالیت کردند . اما امروز استاندارد ترین روش برای نوشتن برنامه هایی که روی کامپیوتر کاربر ناظر سایت اجرا می شوند برنامه نویسی به زبان جاوا اسکریپت است .
اگر می خواهید طراحی وب کنید در هر صورت به یادگیری این زبان احتیاج دارید.

•    زبان های اختصاصی :

مهم ترین زبان هایی که اختصاصا برای وب طراحی شده اند عبارتند از : پی اچ پی ، ای اس بی ، رابی اند رولز و…  که در این بین PHP یک زبان کد باز است که برگرفته از زبان C  است و محبوب ترین زبان این حوزه محسوب می شود . زبان PHP توسط هر دو سیستم لینوکس و ویندوز پشتیبانی می شود ، ولی ASP  و خصوصا ASP.net  لزوما توسط سرور لینوکس که ارزان قیمت تر هستند پشتیبانی نمی شود.
زبان های حرفه ای چون C , Perl , #C ,  ، دلفی ، پایتون و … نیز توان انتشار محتوا تحت وب را دارند که در این بین Perl , #C  و پایتون برای نرم افزارهای حرفه ای تحت وب استفاده می شوند .

برنامه نویسی اتوماسیون اداری :

 برای نرم افزارهای اتوماسیون اداری و پایگاه داده چون بیشتر فعالیتهایی تجاری هستند سرعت کار به شدت اهمیت دارد . به همین دلیل است که معمولا از محیط های نرم افزاری ویژوال استفاده می شود . هر چند که در موارد خاص لازم است به زبان برنامه نویسی پایگاه داده نیز تسلط داشته باشید .
با این حال بسیاری از گروه ها ترجیح می دهند برای مستقل شدن از سیستم عامل کاربر و مشکلات نصب ، گستره کاربران و … نرم افزارهای اتوماسیون اداری را نیز به صورت تحت وب اجرا کنند . 

برای فعالیت در این حوزه باید به این دو ابزار تسلط داشته باشید :


•    زبان و ابزارهای برنامه نویسی :
نرم افزارهای تحت سیستم عامل های گرافیکی چون ویندوز برای افزایش سرعت تولید در ابزارهای برنامه( IDE )  نویسی تولید می شوند که ترکیبی از یک محیط گرافیکی ( برای مشخص کردن سریع اجزا پنجره ها و بعضی رفتارهای تکراری ) و محیطی برای کد نویسی است .
این نرم افزارهای کمکی خود کد گرافیک نرم افزار و رفتارهای تکراری را تولید می کنند .
از محبوب ترین این ابزارها می توان به ویژوال استودیو و دلفی اشاره کرد . که دلفی بر پایه زبان پاسکال عمل می کند . این زبان تا حدی برای تولید نرم افزارهای اتوماسیون و مدیریت داده تخصصی شده است که گاه یک نرم افزار اتوماسیون بدون یک خط کدنویسی و تنها با ابزارها و ویزارد ها تولید می شود .


•    استانداردهای پایگاه داده :
استانداردهای پایگاه داده ( دیتابیس ) متفاوتی چون  SQL , my SQL , Paradox ، اوراکل و … وجود دارند که برای تعامل با هریک از آنها باید با زبان اختصاصی شان آشنایی داشته باشید . البته محیط برنامه نویسی (IDE)  چون دلفی بیشتر این فرایند را به طور اتوماتیک انجام می دهند . ولی برای تولید نرم افزار تحت وب نیاز به تسلط به آن دارید .


برنامه نویسی هوش مصنوعی و محاسباتی :

برای برنامه نویسی هوش مصنوعی و محاسباتی سرعت اجرا اولویت دارد . به همین دلیل زبان برنامه نویسی باید به زبان ماشین نزدیک تر شود و سطح پایین باشد . از همین رو برای برنامه نویسی هوش مصنوعی چون پردازش داده تصویر ، روباتیک ، محاسبات نظامی ، از زبان هایی چون C  و خانواده ان استفاده می کنند . البته زبان های تخصصی هوش مصنوعی مثل LISP  نیز وجود دارند که آنچنان معمول نیستند و برای برنامه نویسی محاسباتی همچنان C  گزینه اول است .  با این حال زبان های تخصصی مثل فورتون و پاسکال برای استفاده دانشگاهی و محاسباتی ایجاد شد که به مرور در بین بقیه کاربان محبوب تر شده اند .

برنامه نویسی گرافیکی :

منظور از برنامه نویسی گرافیکی ، نرم افزرهایی هستند که خروجی تصویری مثل یک بازی دارند . در این مورد تمام زبان های برنامه نویسی کتابخانه ای از توابع برای کار با کارت گرافیکی دارند . اما با توجه به امکانات سیستم عامل یا کارت های گرافیکی خاص ، کتابخانه توابع اختصاصی نیز نوشته شده است . برای مثال ویندوز و موتورگرافیکی به نام دایرکت ایکس دارد که خروجی تصاویر سه بعدی را آسان تر می کند .
همچنین کارت های گرافیک تخصصی رندر دارای چیپ هایی به نام OpenGL  هستند که کتابخانه توابع تخصصی خود را دارد .
عموما برای برنامه نویسی نرم افزاهایی چون بازی ها دو راه وجود دارد یا استفاده از کتابخانه توابع آماده یا طراحی یک موتور گرافیکی از بنیان که یقینا استفاده از توابع آماده که البته احتیاج به آموختن دارد نسبت به طراحی از پایه اسان تر است .

اما پیشنهاد ما به کاربران

مسلم است فراگیری هر دانشی نیاز به مقدمات اولیه است که در زبان برنامه نویسی زبان سی پلاس پلاس رو می توان به عنوان مبانی برنامه نویسی در نظر گرفت. در همین راستا نرم افزار آموزش این برنامه را براتون فراهم کردیم .

لازم به ذکر است بدانید این نرم افزار مخصوص گوشی های اندرویدی می باشد.

برای دانلود اینجا کلیک کنید.




:: موضوعات مرتبط: نرم افزار اندروید , ,
:: برچسب‌ها: برنامه نویسی , سی پلاس ,
:: بازدید از این مطلب : 121917
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سعید
ت : چهار شنبه 2 مرداد 1392
.

علاقه مندان به دانش و علوم رایانه ای با استفاده از این نرم افزار می توانند پاسخ بسیاری از سوالات خود را بیابند.



این نرم افزار شما را با دنیای جدیدی از علوم رایانه ای آشنا می کند لازم به ذکر است این نرم افزار ویژه سیستم عامل اندروید می باشد.

   برای دانلود اینجا کلیک کنید.




:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , نرم افزار اندروید , ,
:: برچسب‌ها: اندروید , رایانه , نرم افزار ,
:: بازدید از این مطلب : 190
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سعید
ت : چهار شنبه 2 مرداد 1392
.
 کتاب برنامه سازی قصد دارد شما را با گذراندن یک دوره محدود، با مفاهیم اولیه و اساسی برنامه نویسی آشنا کند؛ این کتاب با زبانی ساده سعی کرده اصول اولیه و مهم برنامه نویسی رابه شما کاربران آموزش دهد.
در کتاب حاضر شما با اصول اولیه زبان برنامه نویسی ویژال بیسیک آشنا خواهید شد.

 

 

مشخصات

نام نویسنده: علیرضا جباریه
فرمت کتاب: PDF
تعداد صفحات: 256
حجم فایل: 3.36 مگابایت


  برای دانلود کتاب اینجا را کلیک کنید

منبع:دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران




:: برچسب‌ها: کتاب الکترونیک , برنامه سازی , برنامه نویسی , ویژال بیسیک , دانلود , ,
:: بازدید از این مطلب : 668
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سعید
ت : چهار شنبه 2 مرداد 1392
.
اگر دوست دارید یک مخزن صوتی عظیم با 500 صوت طبقه بندی شده مذهبی داشته باشید
شما با استفاده از این نرم افزار DiniPlayer به راحتی می توانید به 500 صوت طبقه بندی شده دینی دسترسی پیدا کنید، صوت های موجود در این نرم افزار دینی عبارت اند از:۱- قرآن ۲- ادعیه ۳- ولایت ۴- سخنرانی ۵- مشاوره ۶- مداحی ۷- مولودی ۸- سایر. از ویژگی های این نرم افزار می توان به مواردی چون: پلیر ساز وبلاگ، مدیریت دانلود، سیستم خبرنامه و ... اشاره کرد.

 

 



برای دانلود نرم افزار اینجا کلیک کنید

حجم نرم افزار: 7 مگابایت

منبع:دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران




:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , ,
:: بازدید از این مطلب : 69075
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سعید
ت : چهار شنبه 2 مرداد 1392
.
بدون شک اندروید محبوب ترین سیستم عامل موجود برای تلفن همراه است. که شما می توانید با مطالعه این پست اطلاعات کاملی از نحوه پیدایش آن به دست آورید.

امروز قصد داریم در اولین پست از سلسله گزارش های آموزش اندروید به معرفی کامل این سیستم عامل و تاریخچه آن بپردازیم.

 
 
معنای اندروید و نحوه ی تلفظ صحیح آن:
بنابر ترجمه واژه‌نامهٔ کمبریج، اندروید این‌گونه تعریف شده‌است: «یک ربات (ماشینی که به وسیله کامپیوتر کنترل می‌شود) که به گونه‌ای ساخته شده تا شکل ظاهری شبیه به انسان داشته باشد. بنا بر این تعریف شاید بتوان کلمه ربات انسان نما را ترجمه ی مناسبی برای این واژه در نظر گرفت.
تلفظ صحیح این کلمه بر اساس واژه‌نامهٔ کمبریج در هر دو گویش آمریکایی و بریتانیایی اندروید (/ˈæn.drɔɪd/) می باشد و در هیچ کدام از این گویش ها حرف 'آ' در ابتدای این کلمه به کار نمی رود.
 
 
مراحل پیشرفت شرکت اندروید:
 
 در ماه نوامبر سال ۲۰۰۵ گوگل شرکت اندروید در پالو آلتوی کالیفرنیا را خرید. شرکت کوچک اندروید که توسط اندی روبین، ریچ ماینرز، نیک سیرز و کریس وایت پایه‌گذاری شده بود، در زمینه تولید نرم‌افزار و برنامه‌های کاربردی برای تلفن‌های همراه فعالیت می‌کرد.  اندی روبین مدیر ارشد اجرایی این شرکت پس از پیوستن اندروید به گوگل به سمت قائم‌مقام مدیریت مهندسی این شرکت و مسئول پروژه اندروید در گوگل منصوب شد. تیم اندروید به رهبری روبین فعالیت خود را برای تولید پلتفرم موبایل مبتنی بر کرنل لینوکس آغاز کردند.
 نتیجه اولیه این پروژه در کنفرانس خبری شرکت گوگل در ۵ نوامبر سال ۲۰۰۷، مطرح کردن «اتحادیه گوشی باز» یا Open Handset Alliance بود. ۳۴ شرکت فعال در زمینه تولید نرم‌افزار، تولید گوشی‌های تلفن همراه، اپراتور تلفن همراه و تولیدکننده نیمه رساناها و پردازنده‌های تلفن همراه اعضای بنیان‌گذار این اتحادیه بودند. در میان نام‌های مشهور در بین اعضای مؤسس، شرکت‌هایی چون سامسونگ، ال جی، موتورولا، اچ تی سی، T-Mobile، NTT DoCoMo، اینتل، Nvidia، تگزاس اینسترومنتس، کوآلکام، برادکام، تلفونیکا، اسپرینت، eBay و البته گوگل به چشم می‌خوردند. 
بالاخره اولین نسخه اندروید به صورت تجاری در تاریخ ۲۳ سپتامبر ۲۰۰۸ بر روی تلفن همراه شرکت اچ تی سی (HTC Dream (G۱ به بازار عرضه شد.
 
 
عواملی که سبب محبوبیت روز افزون سیستم عامل اندروید شد:
 
- اندروید تمامی تکنولوژی‌های اتصال (=Connectivity) شامل GSM/EDGE, CDMA, EV-DO, UMTS, بلوتوث و وای-فای را پشتیبانی می‌کند.
- اندروید از فرمت‌های مختلف فایل‌های مالتی مدیا مثل MPEG-4, H.264, MP3, AAC, AMR, JPEG, PNG, GIF پشتیبانی می‌کند.
- اندروید برای ارسال پیغام‌های متنی یا همان اس ام اس (SMS) از فرم‌های SMS, MMS و XMPP پشتیبانی می‌کند.
- مرورگر موجود در اندروید بر اساس فریم ورک اوپن سورس WebKit توسعه یافته‌است.
- اندروید برای ذخیره داده‌ها و مدیریت بانک‌های اطلاعاتی سبک از نرم افزار SQLite استفاده می‌کند.
- ابزارهای مختلف اندروید برای توسعه دهندگان به راحتی در دسترس است و توسط شرکت گوگل پشتیبانی می‌شوند. این ابزارها شامل کتابخانه‌ها، خطایاب، شبیه ساز گوشی و یک پلاگین برای اکلیپس است.
- اندروید از سخت افزارهای مختلف همچون جی پی اس و دوربین‌های متنوع پشتیبانی می‌کند.
- تصاویر و فایل‌های گرافیکی بوسیله OpenGL پردازش می‌شوند که کیفیت بالاتری خواهند داشت.
- با استفاده از تکنولوژی نسبتاً جدید شرکت Adobe با نام AIR نیز می توان به توسعه برنامه های کاربردی تحت این سیستم عامل پرداخت.
 
 
فرمت فایل هایی که توسط اندروید پشتیبانی می شوند:
 
اندروید در حالت پیش‌فرض فایل‌های mp3, aac , ogg , amr , midi , mpeg4 , wav , bmp , gif , png , jpg را پشتیبانی می‌کند. اندروید Adobe Flash را نیز پخش می‌کند و می‌تواند فایل‌های GIF متحرک را با حرکت پخش کند. برای پخش فایل‌های جریان دار مانند صوت و ویدئو نیز می‌توانید از تگ ویدئو html5 و همچنین تکنولوژی Adobe Flash Streaming استفاده کنید. در نسخه‌های جدید اندروید، موتور جاوااسکریپت مرورگر کروم که سرعت بسیار بالایی در اجرای کدهای جاوا اسکریپت دارد به مرورگر اندروید متصل شده‌است. (در ضمن مرورگر اندروید کدهای HTML5 را پشتیبانی می‌کند).
 
تاریخچه ی نسخه های مختلف سیستم عامل اندروید:
 
شرکت اندروید سعی دارد با آپدیت های مکرر سیستم عامل خود و باگ های موجود در آن محبوبیت این سیستم عامل را در میان کاربران بالاتر ببرد و در سال های اخیر نسخه های فراوانی از این سیستم عامل محبوب ارائه شده است که می توانید در جدول زیر مشاهده کنید.
 
 



:: بازدید از این مطلب : 92986
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سعید
ت : چهار شنبه 2 مرداد 1392
.
ماه رمضان ماه خداوند، ماه نزول قرآن و از شریف‌ترین ماه‌های سال است. در این ماه درهای آسمان و بهشت گشوده و درهای جهنم بسته می‌شود، و عبادت در یكی از شب‌های آن (شب قدر) بهتر از عبادت هزار ماه است.

 رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم در خطبه شعبانیه خود درباره فضیلت و عظمت ماه رمضان فرموده است: «ای بندگان خدا! ماه خدا با بركت و رحمت و آمرزش به سوی شما روی آورده است؛ ماهی كه نزد خداوند بهترین ماه‌ها است؛ روزهایش بهترین روزها، شب‌هایش بهترین شب‌ها و ساعاتش بهترین ساعات است. بر مهمانی خداوند فرا خوانده شدید و از جمله اهل كرامت قرار گرفتید. در این ماه، نفس‌های شما تسبیح، خواب شما عبادت، عمل‌هایتان مقبول و دعاهایتان مستجاب است.
پس با نیت‌ای درست و دلی پاكیزه،‌ پروردگارتان را بخوانید تا شما را برای روزه داشتن و تلاوت قرآن توفیق دهد. بدبخت كسی است كه از آمرزش خدا در این ماه عظیم محروم گردد. با گرسنگی و تشنگی در این ماه، به یاد گرسنگی و تشنگی قیامت باشید.»


 


قابلیت های نرم افزار اعمال ماه مبارک رمضان:
- اعمال مخصوصِ شب ها يا روزهاى معيّنِ ماه مبارك رمضان
- دعاى شب هاى دهه آخر ماه مبارك رمضان
- نمازهاى شب هاى ماه مبارك رمضان
- دعاهاى مخصوص روزهاى ماه رمضان
- اعمال مشترك هر شب و روز ماه رمضان،
- اعمال مشترك شب هاى ماه مبارك رمضان
- اعمال سحرهاى ماه مبارك رمضان
- اعمال مشترك روزهاى ماه مبارك رمضان
- و...








:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : سعید
ت : یک شنبه 30 تير 1392
.

تعداد صفحات : 25


موضوعات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی