.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت
حجم استفاده از اینترنت در شبکه‌های جهانی تلفن‌همراه از ترافیک مکالمه‌های صوتی بیشتر است.
فرض کنید وارد شهر بزرگی شده‌اید و نمی‌دانید چگونه باید مسیر مورد نظر خود را بیابید. دیر وقت است و باید هر چه سریع‌تر به محل مورد نظر برسید. سعی می‌کنید با استفاده از تلفن‌همراه خود از روی نقشه آنلاین، مسیر را بیابید؛ اما سرعت اینترنت کند است و نقشه‌ها به آهستگی بالا می‌آید. پس از مدتی حوصله‌تان سر می‌رود و به یک فروشگاه می‌روید و نقشه‌ای کاغذی می‌خرید و از خیر آخرین فناوری‌های روز می‌گذرید!

 

شاید هم در آن لحظات به خاطر دور‌انداختن گوشی ضدضربه قدیمی خودتان که بعضی وقت‌ها نقش چکش را هم برایتان بازی می‌کرد و خرید گوشی هوشمند گرانقیمت و البته حساس، به خودتان بد و بیراه هم بگویید!

 

 

برای بسیاری از ما که به کار با رایانه با سرعت بالای اتصال به اینترنت عادت داریم، استفاده از اینترنت همراه در بسیاری از موارد تجربه‌ای عذاب‌آور است. تلفن‌های همراه هوشمند که طیف گسترده‌ای از مدل‌های ارزان قیمت تا مدل‌های بسیار پیشرفته و البته گرانقیمت را در بر دارند، انبوهی از امکانات را در اختیار کاربر خود می‌گذارند. اما بهره‌گیری از بسیاری از این امکانات تنها با دسترسی به خطوط پر سرعت اینترنت امکان‌پذیر است. درواقع یک تلفن‌همراه هوشمند بدون دسترسی به اینترنت، شاید تفاوت چندانی با تلفن‌های همراه قدیمی‌تر نداشته باشد!

 

 

 

 

سیمکارت‌های مبتنی بر نسل سوم شبکه‌های تلفن‌همراه (3G) در برخی موارد سرعت قابل قبولی برای تلفن‌های هوشمند فراهم می‌سازند، اما مشکل اینجاست که در برخی موارد، سرعت اتصال به اینترنت در این سیمکارت‌ها به هیچ وجه قابل قیاس با سرعت اینترنت خانگی نیست و در مواقع نیاز نمی‌توان چندان روی سرعت بالای آن حساب کرد.

 

 

 

خلاصه این‌که برای بهره‌گیری مناسب از امکانات تلفن‌همراه و داشتن سرعت مناسب اتصال به اینترنت، به خطوط پرسرعت همراه نیاز داریم. شاید نسل چهارم شبکه‌های تلفن‌همراه، پاسخ خوبی برای این نیاز باشد.

 

 

 

اکنون حدود شش میلیارد کاربر تلفن‌همراه در دنیا وجود دارد. سال 1388 برای نخستین‌بار، ترافیک تبادل شده اینترنتی در شبکه تلفن‌همراه از ترافیک مکالمات صوتی فراتر رفت. پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد تقاضای کاربران تلفن‌همراه برای دریافت داده در سال 1400 ، 33 برابر خواهد شد.

 

 

 

اپراتورهای تلفن‌همراه در سراسر دنیا برای تامین نیازهای کاربران خود، سرمایه‌گذاری فراوانی روی زیرساخت‌های لازم انجام می‌دهند.

 

 

 

 

یک، دو، سه و حالا چهار

 

 

 

با ورود تلفن‌های همراه به بازار و افزایش کاربران این وسیله ارتباطی، شبکه‌های مخابراتی همراه نیز پا‌به‌پای گسترش این بازار جلو رفتند تا بتوانند پاسخگوی نیازهای رو به افزایش مشترکان خود باشند. بسیاری از این تغییرات به صورت تدریجی و پله به پله شکل گرفته، اما برای سهولت در تفکیک تغییرات به وجود آمده در شبکه‌های مخابراتی همراه، شبکه‌هایی را که فناوری به نسبت متفاوت تری با مدل قدیمی خود دارند نسلی جدید می‌خوانند. نسل اول شبکه‌های تلفن‌همراه (1G) که حدود 30 سال پیش به دنیا معرفی شد، آنالوگ بود و تنها مکالمات تلفنی مشترکان را منتقل می‌کرد. نسل دوم شبکه‌های تلفن‌همراه (2G) که یک دهه بعد جایگزین نسل قبلی شد، دیجیتال بود و علاوه بر مکالمات تلفنی، امکان تبادل برخی اطلاعات ساده نظیر پیامک و ایمیل را نیز می‌داد. در نسل سوم شبکه تلفن‌همراه (3G) حدود سال‌های 1380 و 1381 به میدان آمدند. این شبکه‌ها امکان وبگردی، گفت‌وگوی تصویری و نیز پخش زنده محتوای چند رسانه‌ای را فراهم می‌کند.

 

 

 

اما با گسترش ابزارک‌های مبتنی بر وب در گوشی‌های همراه هوشمند و نیز افزایش وابستگی به تبادل داده‌های اینترنتی، نسل سوم شبکه‌های تلفن‌همراه قادر به تامین همه خواسته‌های کاربران نیست. در واقع زیرساخت‌های موجود 3G در بسیاری از کشورها دیگر نمی‌تواند جوابگوی نیاز روزافزون مشترکان باشد. سیستم‌هایی را که از 3G سریع‌تر است 3/5G، 3.9G یا حتی 3G+ می‌نامند. با این حال بسیاری از اپراتورهای تلفن‌همراه در سراسر دنیا برای جذب بیشتر مشتری از عبارت جذاب‌تر 4G بهره می‌برند. به کلامی دیگر، 4G تفاوت ساختاری آنچنانی با 3G ندارد و تنها از نظر سرعت شبکه بهتر از نسل پیشین خود عمل می‌کند.

 

 

 

 

IP حرف اول و آخر را می‌زند

 

 

 

کارشناسان مخابراتی در طراحی 4G کوشیدند حجم بیشتری از داده‌های دیجیتال را در سیگنال‌های رادیویی بگنجانند و به این ترتیب سرعت و کارایی شبکه خود را افزایش دهند. افزایش حجم داده تبادلی و نیز افزایش توان ارائه خدمات به کاربران، از اصلی‌ترین ویژگی‌های 4G است. یک دکل 3G در هر لحظه فقط می‌تواند به 60 تا صد کاربر خدمت‌رسانی کند، حال آن که یک دکل 4G LTE توانایی ارائه خدمات به 300 تا 400 کاربر را دارد.

 

 

 

نسل چهارم شبکه‌های تلفن‌همراه درست همانند نسل سوم شبکه‌های تلفن‌همراه از IP استفاده می‌کند. به کلامی دیگر، در این شبکه داده‌ها با استفاده از یک پروتکل استاندارد ارتباطی در قالب یکسری بسته رد و بدل می‌شود. اما برخلاف 3G، در 4G حتی مکالمات صوتی هم در قالب بسته‌های دیجیتال و با استفاده از IP جابه‌جا می‌شود. به این ترتیب دیگر شاهد کاهش کیفیت صدا در مکالمات با دوستان‌مان نخواهیم بود.

 

 

 

یکی دیگر از مزیت‌های 4G، کاهش تاخیر است. این موضوع در بسیاری از کاربردهای رایانه و نیز تلفن‌همراه (نظیر بازی‌های آنلاین) از اهمیت زیادی برخوردار است. کاهش تاخیر همچنین سبب طبیعی‌تر جلوه کردن صدا در مکالمات تلفنی و نیز جلوگیری از انعکاس صدا می‌شود. خوب است بدانیم تاخیر در شبکه‌های 4G LTE بین 20 تا 40 هزارم ثانیه است.

 

 

 

 

4G هوشمند و زنده

 

 

 

4G برخلاف نسل‌های پیشین خود بسیار هوشمند است. 4Gبراحتی می‌تواند افزایش ناگهانی حجم ترافیک دریافتی را مدیریت و ترافیک اضافه را به دکل‌های مجاور منتقل کند. اما شاید جذاب‌ترین ویژگی درونی 4G، توانایی خود ترمیمی در آن است. سیستم‌های مخابراتی 4G با استفاده از حسگرهای خود می‌توانند متوجه از کارافتادن بخش‌های اصلی خود شده و با انتقال ترافیک کاربران خود به دکل‌های مجاور به ترمیم خود بپردازند، بدون این‌که به کمک انسان نیاز داشته باشند.

 

 

 

 

میدان مبارزه اپراتورها

 

 

 

در کشورهایی که چند اپراتور به ارائه خدمات به مشتریان می‌پردازند، برنده کسی است که سریع‌ترین سرعت دسترسی به شبکه و بیشترین پوشش جغرافیایی را عرضه کند. اپراتورهای تلفن‌همراه برای ساخت شبکه‌های خود به طیف فرکانسی نیاز دارند. در واقع تهیه طیف فرکانسی پس از هزینه زیرساخت‌های لازم، پرهزینه‌ترین چالش پیش روی شرکت‌های ارائه‌کننده خدمات تلفن‌همراه است.

 

 

 

طیف فرکانسی عبارت است از بازه‌ای از فرکانس‌های رادیویی که سازمان‌های دولتی تنظیم مقررات رادیویی به فروش می‌رسانند. اپراتورهای تلفن‌همراه برای به دست آوردن این طیف (که اتفاقا محدود هم است) باید هزینه زیادی بپردازند. البته فرکانس‌های رادیویی مختلف، تفاوت‌هایی با هم دارند. به عنوان نمونه فرکانس 700 مگاهرتز بهترین فرکانس برای شبکه تلفن‌همراه است، زیرا نزدیک به سطح زمین قرار می‌گیرد و می‌تواند از موانع پیش‌رو نظیر ساختمان‌ها عبور کند. اما فرکانس‌های بالاتر از 700 مگاهرتز بالاتر از سطح زمین و با برخورد با موانع پراکنده می‌شوند. به همین دلیل اپراتورها تمایل بیشتری به خرید فرکانس‌های پایین‌تر دارند.

 

 

 

یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌های مثبت 4G در کارایی بیشتر در استفاده از محدوده فرکانسی اختصاص یافته است. اگر محدوده فرکانسی را همچون یک لوله با قطر ثابت در نظر بگیریم، می‌بینیم همیشه حجم ثابتی از داده می‌تواند از آن عبور کند. اما سیستم ویژه کدگذاری داده‌ها در 4G و نیز تبدیل مکالمات صوتی معمولی به بسته‌های داده سبب می‌شود تعداد بیشتری از بیشتر‌داده در این محدوده فرکانسی جاری شود.

 

 

 

با توجه به شتاب جهانی استفاده از نسل چهارم شبکه‌های تلفن‌همراه و به‌کارگیری آن در بسیاری از کشورها، امید است در آینده‌ای نه چندان دور کشور عزیزمان نیز شاهد ایجاد زیرساخت‌های مربوط به بهره‌مندی عموم مردم از خدمات مدرن این فناوری باشیم.

 

 

 

 

منبع: كليك




:: موضوعات مرتبط: دانستنی هاو فناوری , ,
:: بازدید از این مطلب : 134
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سعید
ت : پنج شنبه 20 تير 1392
.

اين نرم افزار موبايل با نام ضيافت الله ماه رمضان شامل امكانات بسیاری است: شرح کامل اعمال شب قدر، متن كامل دعاها به همراه ترجمه( ادعیه روزانه با صوت، توسل ، سحر ، سمات ، زیارت عاشورا ، زیارت آل یاسین ، روزهای هفته ، عهد ، افتتاح ،فرج ، کمیل ، ابوحمزه ثمالی ، جوشن کبیر ، ندبه )، احادیث و روایات مربوط به ماه مبارک رمضان را در خود جای داده است.

 
 
 
فرمت نرم افزار: jar
حجم نرم افزار: 3.5 مگابایت
 



:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سعید
ت : پنج شنبه 20 تير 1392
.

بماه رمضان ماه خداست و در این ماه همه ی مسلمانان به مهمانی خدا خواهند رفت در همین ماه بود که قرآن کریم بر مسلمان نازل شد.
در کتاب رمضان ماه خدا با سه رکن اصلی فضیلت، اعمال و احکام در این ماه آشنا خواهید شد. این کتاب نوشته ی زین العابدین و حسنعلی احمدی می باشد که به پرسش و پاسخ  مربوط به ماه مبارک رمضان پرداخته است.






  برای دانلود اینجا را کلیک کنید




:: بازدید از این مطلب : 1408
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سعید
ت : پنج شنبه 20 تير 1392
.

 

تصویر

نام گوشی

قیمت

iPhone 5-64G

3,200,000

 

iPhone 5-32G

2,800,000

 

iPhone 5-16G

2,250,000

HTC Butterfly

2,200,000

HTC One

2,130,000

BlackBerry Q10

2,100,000

Samsung I9500 Galaxy S4

2,000,000

Sony Xperia ZL

1,850,000

Nokia Oro

1,800,000

BlackBerry Z10

1,790,000

Sony Xperia Z

1,730,000




:: موضوعات مرتبط: معرفی و برسی انواع موبایل , ,
:: بازدید از این مطلب : 110

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سعید
ت : پنج شنبه 20 تير 1392
.
 شما با نصب این نرم افزار بر روی موبایل خود می توانید ادعیه ها و اعمال ماه مبارک رمضان را همراه با مشاوره تغذیه مخصوص این ماه مطالعه کنید.

این نرم افزار برنامه ای کامل برای ماه مبارک رمضان است. این نرم افزار شامل ادعیه ها، اعمال، مناسبت ها و مشاور تغذیه مخصوص ماه رمضان می باشد. هم چنین شامل دعای روزهای ماه مبارک رمضان به همراه معنی فارسی آن است.

ویژگی ها برنامه ویژه ماه مبارک رمضان:

- دارای بخش ادعیه شامل دعاهای عهد، دعای سحر، دعای افطار، دعای روزانه و دعای یاعلی یا عظیم به همراه ترجمه فارسی و قرائت
- دارای مشاوره تغذیه شامل برنامه غذایی سحری، افطار و شام، چای و نوشیدنی، برنامه هفتگی غذایی و توصیه های تغذیه ای
- دارای بخش اعمال مشترک شب های قدر، اعمال شب نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم
- دارای مناسبت های روزانه


این نرم افزار بر روی اندروید 1٫6 و بالاتر قابل اجراست.

 




:: موضوعات مرتبط: نرم افزار اندروید , ,
:: بازدید از این مطلب : 304
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سعید
ت : پنج شنبه 20 تير 1392
.
یکی از نرم افزارهای رایانه ای پرکاربرد در ماه رمضان، "نسیم رحمت" می باشد.

فرا رسیدن ماه مهمانی خدا را به همه روزه داران تبریک عرض می کند و با فرا رسیدن این ماه مبارک نرم افزار نسیم رحمت نسخه را به کاربران هدیه می دهد.

 
 
این نرم افزار دارای امکانات زیر است:
 
 احکام و آداب روزه
پیامک های مخصوص ماه رمضان
والپیپر های ماه رمضان ادعیه ماه رمضان
قرائت قرآن کریم و …
 
امیدواریم در این ماه پر برکت ما را از دعاهای خود بهره مند سازید.
 
 



:: موضوعات مرتبط: نرم افزار , ,
:: بازدید از این مطلب : 214
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سعید
ت : چهار شنبه 19 تير 1392
.
اينجا مي توانيد قيمت گوشي هاي همراه كه زير 500 هزار تومان دارند را مشاهده كنيد.
گوشي هاي همراه به علت نوع گارانتي و يا نوسانات ارز معمولا قيمت هاي مختلفي را در بازار به خود اختصاص مي دهند. شما در جدول زير مي توانيد ميانگين قيمت اين گوشي ها را ببينيد.



 

قیمت انواع تلفن همراه ‏

 

برند

مدل

قیمت(تومان)

Huawei

Ascend Y300

485.000

Samsung

Galaxy Young S6312

425.000

LG

Optimus L5 Dual E615

495.000

HTC

Desire C

480.000

HTC

Wildfire S

430.000

HTC

ChaCha

435.000

Sony

Xperia Tipo

425.000

Sony

Xperia X2

285.000

HTC

Explorer

325.000

Samsung

Galaxy Mini 2 S6500

470.000

Samsung

Galaxy Y S5360

370.000

Nokia

206

210.000

Samsung

Galaxy Y Duos S6102

380.000

Samsung

E2252

155.000

LG

Optimus L3 II Dual E435

400.000

Nokia

Asha 205

185.000

LG

Optimus L3 E405

290.000

LG

Optimus L3 II E425

390.000

Huawei

Ascend Y210D

320.000




:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سعید
ت : چهار شنبه 19 تير 1392
.
این کتاب الکترونیکی یک راهنمای جامع در خصوص شیوه های تغذیه ای در ماه مبارک رمضان است.

خوشبختانه در مورد اثرات مفيد روزه داري در ماه مبارك رمضان بررسي ها و تحقيقات فراواني صورت گرفته و تاثير آن به شرط رعايت اصول تغذيه صحيح مورد تاييد قرار گرفته است. اما متاسفانه تاكنون مجموعه كامل و مدوني در اين خصوص نگاشته نشده است.
در اين مجموعه سعي شده كه ضمن معرفي روش هاي تغذيه صحيح در ايام ماه مبارك رمضان، برخي از سئوالات و مشكلات رايج در اين خصوص نيز مطرح و پاسخ كافي و كاربردي براي آن ارائه شود. در انتها كتاب هم نمونه ای از برنامه غذايي كه براي همگان قابل استفاده است نيز پيشنهاد شده است.





برای دانلود نرم افزار اینجا کلیک کنید

حجم کتاب الکترونیکی: 800 کیلوبایت

 




:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سعید
ت : چهار شنبه 19 تير 1392
.
اگر شما از کاربران همیشگی گشت و گذار در اینترنت باشید و بشود شما را وبگرد معرفی کرد، حتما از مرورگر خاص استفاده می کنید و طرفدار آن هستید به هر حال دریچه فناوری اطلاعات امروز سعی کرده در این گزارش نگاهی گذار و البته متفاوت به مرورگرها داشته باشد.

گروهی از کاربران اینترنت با تعصب فراوان از مرورگر دلخواه‌شان استفاده می کنند و این موضوع برای آن ها مهم است که از چه مرورگری استفاده می کنند در این بین کاربرانی هم هستند که برای آن ها مرورگر مهم نیست و با چه مرورگری کار می کنند فرقی نمی کند؛ ولی حقیقت آن است که کاربر با هوشیاری بتواند بهترین مرورگر را از بین چند مرورگر انتخاب کند و به گشت و گذار بپردازد. به هر حال در این گزارش دریچه سعی کرده به تاریخچه مرورگرها و نحوه ی تولید آن ها بپردازد.

مرورگر وب چیست؟

 

مرورگر وب نرم افزاری است که برای کاربران تهیه شده تا سریع و راحت به گشت و گذر در اینترنت بپردازند. در این بین مرورگری موفق و محبوب خواهد شد که رابط کاربری جذاب، امکان بارگذاری صفحات با سرعت بالا را داشته باشد و کاربر بتواند مرورگر خود را شخصی سازی کند.

 

و اما اولین مرورگر

 

حالا بر می گردیم به عقب، زمانی که نه فایرفاکس بود، نه اُپرا، نه گوگل کروم، نه اینترنت اکسپلورر و نه سافاری! نخیر نِت اِسکیپ هم نبود.

 

اولین مرورگر، مرورگر World Wide Web بود که در سال 1369 (1991 میلادی) ثبت شدهکه بعدها به نام نکسوس تغییر نام یافت تا با وب جهان گستر (www) اشتباهگرفته نشود.

 

NCSA Mosaic یکی از اولین مرورگرهای گرافیکی بود که در سال 1371 (1993 میلادی) استقبال فراوانی از آن شد و این مرورگر انقلابی در زمینه رابط گرافیکی ایجاد کرد.

 

بعد از یک سال مدیر همین پروژه، شرکتی با نامنِت اسکیپ تأسیس کرد که موفق شد 90 درصد کاربران را به خود اختصاص دهد و به محبوبیت خود بیفزاید.

 

 

 

در این بین ماکروسافت هم که با فروش و نفوذ بالای سیستم عاملش در بین کاربران مواجه بود، بی کار ننشست و با تولید و گنجاندن IE در سیستم‌عامل محبوبش که اتفاقا از مرورگر موزائیک اقتباس های فراوانی کرده بود، به رقابت با مرورگر نِت اِسکیپ پرداخت. این قضیه اولین جنگ مرورگرها را در سال 1374 (1995 میلادی) رقم زد. IE تا سال 1381 (2002 میلادی) موفق شد تا با محبوبیت سیستم عامل شرکت سازنده اش ۹۵ درصد کاربران رو به سمت خودش جلب کند.

البته ناگفته نماند که مروگر اپرا حضور نامحسوس خودش را از همان سال شروع به کارش، یعنی 1375 (1996 میلادی) تا به امروز حفظ کرده.

در سال 1377 (1998 میلادی) بود که Netscape برای ایجاد یک مرورگر رقابتی خوب و استفاده از منابع متن باز، بنیاد موزیلا را تشکیل داد. از دل این بنیاد نهایتاً روباه آتشین یا همان فایرفاکس سربرآورد. با موفقیت ها و نوآوری های روزافزون فایرفاکس در جذب کاربران بیشتر، درجا زدن ماکروسافت با IE6 هم آغاز شد. بعدها شرکت های بزرگ نرم افزاری با توجه به پتانسیل بالای مرورگرها در جذب کاربران به محصولات و تبلیغات هدفمند، مرورگر های اختصاصی خودشان را روانه ی بازار کردند. از این دست می تونیم به سافاری و کروم یا نسخه‌ی کاملا متن باز آن، کرومیوم اشاره کنیم. البته اگر در آینده خبر انتشار مرورگرهای اینترنتی از سوی شرکت های بزرگ دیگر را هم شنیدید، زیاد تعجب نکنید.

اما واقعاً فرق بین مرورگرها چیست و این همه هیاهو از کجاست؟

برای اینکه مقایسه راحت تر شود خوب هست که اول ويژگی ها و عواملی که با آن مرورگرها را دسته بندی می کنند را بدانیم . به طور کلی می شود مواردی چون قابلیت های تعبیه شده، راحتی کار، امنیت، سرعت و سازگاری با استانداردهای مختلف را نام برد.

اولین عامل که شاید به ظاهر مهم ترین آن ها هم باشد، سرعت اجرای اولیه مرورگر و بارگذاری صفحات هست. اما باید به این نکته توجه داشت که ما از سرعتی داریم صحبت می کنیم که در حد چند میلی ثانیه است. مقصود از سرعت اجرای اولیه مرورگر، مدت زمانی هست که از هنگام اجرای مرورگر تا آماده شدن برای دریافت آدرس باشد و مقصود از سرعت بارگذاری صفحات، مدت زمانی است که از وارد کردن آدرس و کلیک درخواست نمایش منابع سایت از سوی کاربر تا بارگذاری کامل صفحه طول می کشد. در آزمایشاتی که توسط وب سایت های امتیازدهی معتبر صورت گرفته، مرورگر کروم از جهت سرعت اجرای اولیه نرم افزار امتیاز بالایی گرفته و مرورگرهای مطرح دیگر هم در رده های بعدی قرار می گیرند. نکته ی حائز اهمیت چه در مورد سرعت اجرای نرم افزار و چه سرعت بارگذاری صفحات این هست که مقیاس اندازه گیری سرعت بر حسب میلی ثانیه است. مخصوصا اگر سرعت اینترنت بالا و با کیفیتی داشته باشید، واقعا این سرعت به چشم نمیاد و در حدی‌ هستند که برای ما محسوس نیستند. ولی شاید باشند افراد حساب گری که این سرعت ها را در دفعات کار ضرب می کنند و اعداد محسوس تری را از زمان هدر رفته‌شان به دست می آورند.

در بحث امنیتی هم همین طور هست. حقیقت این هست که بیشتر مرورگرهای مطرح از تکنیک های تقریبا مشابهی بهره می برند و زیاد تفاوت خاصی با هم ندارند. یعنی آخرین نسخه‌ی مرورگرها آخرین راه کارها را برای حداقل یک وبگردی امن و پاک ارائه می دند. شاید تنها وجه تمایزشان سرعت عکس العمل و رفع عیب مرورگرهاست که آن هم بسته به متن باز بودن مرورگر، نحوه ی ارتباط آن با جامعه ی کاربریش و به طور کلی فرآیند عیب یابی آن دارد. در این مورد تنها مرورگرهای متن باز فایرفاکس و کروم هستند.

 




:: موضوعات مرتبط: دانستنی هاو فناوری , ,
:: بازدید از این مطلب : 331
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سعید
ت : چهار شنبه 19 تير 1392
.
ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان دریچه یه هدیه ویژه برای شما روزه داران عزیز از نوع تکنولوژی آماده کرده است.

 و اما هدیه ی ویژه دریچه برای شما ، یکی از بهترین نرم افزار های اندرویدی ویژه ماه مبارک رمضان است. Ramadan 1.3 در واقع  نرم افزاری فوق العاده جالب و کامل که یکی از بهترین نرم افزارهای ماه مبارک رمضان می باشد که دارای ویژگی های فوق العاده ای است. از جمله ویژگی های این نرم افزار منحصر به فرد می توان به مواردی همچون اوقات شرعی تمام استان های کشور در تمامی روزها به همراه دعای هر روز + ذکر شمار دسترسی داشته باشید.

 

این برنامه ی بی نظیر ویزگی های جالب دیگری نظیر بیدار باش دارد که می توانید آن را به گونه ای تنظیم کنید تا شما را قبل از اذان بیدار کند. یکی دیگر از قسمت های این نرم افزار پخش اذان برای شما در زمان اذان است که با صدای استاد موذن زاده می توانید اذان را گوش دهید و همچنین قبل از اذان مغرب به دعای ربنا گوش فرا دهید.

 

برخی از ویژگی های نرم افزار Ramadan 1.3 :

- دارای ذکر شما

- نمایش تمام دعاهای ماه مبارک رمضان

- ساعت زنگدار برای بیدار کردن شما قبل از اذان

- پخش اذان با صدای زیبای استاد موذن زاده

- پخش دعای ربّنــا

- نمایش اوقات شرعی تمامی شهرها و استان ها

- دعای روز در دسکتاپ موبایل شما به صورت روزانه

 

هم اکنون می توانید این برنامه ی فوق العاده را با یک کلیک دانلود کنید.فقط قبل از دانلود ، در این ایام  ما را از دعای خیرتان بی نصیب نگذارید...التماس دعا

 

 

 برای دانلود اینجا را کلیک کنید

 




:: موضوعات مرتبط: نرم افزار اندروید , ,
:: بازدید از این مطلب : 713
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سعید
ت : چهار شنبه 19 تير 1392
.

تعداد صفحات : 25


موضوعات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی